Workshops 2023

Op dit moment bieden wij  groepsworkshops aan bij ons op locatie. Wij zijn superblij dat jullie weer gezellig kunnen workshoppen bij ons in de winkel, de datums staan bij de workshop aangegeven. Deze avonden bent u welkom vanaf 19.15 en starten we om 19.30. Wel blijven we ook de doe-het-zelf workshops doen, op deze manier kunt u thuis gezellig workshoppen.  Wij maken hiervoor DIY-pakketten en deze kunt u ophalen bij ons in de winkel, ook krijgt u hier de juiste uitleg bij door middel van een instructievideo. Hieronder ziet u ons aanbod voor dit seizoen. Per Workshop staat er aangegeven of dit in de winkel is of door middel van een DIY Pakket.

Ook doen wij weer workshops op locatie, super leuk om dit als bedrijf te doen voor de personeelsvereniging. Wij kunnen ook pakketten op maat maken. Dit doen wij voor groepen vanaf 15 personen.  Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en mail naar info@bijaafke.nl

Voor een impressie neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina.


Workshop “Silk Special”

Workshop Silk Special:

Doe gezellig mee met onze korte ACTIE workshop Silk Special.
Gedurende het zijden VIP event geven wij meerdere sessies van deze workshop.
De workshop duurt ongeveer 30 minuten en je kunt inschrijven voor meerdere starttijden. Vol is vol dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Een lekker hapje en een drankje staat voor jullie klaar!

Het bedrag van deze workshop is normaal €50,-
Speciaal tijdens het zijden VIP event is de workshop met 50% korting, voor €25,- geven wij deze workshop.

Schrijf je snel in!_