Workshops 2023

Op dit moment bieden wij  groepsworkshops aan bij ons op locatie. Wij zijn superblij dat jullie weer gezellig kunnen workshoppen bij ons in de winkel, de datums staan bij de workshop aangegeven. Deze avonden bent u welkom vanaf 19.15 en starten we om 19.30. Wel blijven we ook de doe-het-zelf workshops doen, op deze manier kunt u thuis gezellig workshoppen.  Wij maken hiervoor DIY-pakketten en deze kunt u ophalen bij ons in de winkel, ook krijgt u hier de juiste uitleg bij door middel van een instructievideo. Hieronder ziet u ons aanbod voor dit seizoen. Per Workshop staat er aangegeven of dit in de winkel is of door middel van een DIY Pakket.

Ook doen wij weer workshops op locatie, super leuk om dit als bedrijf te doen voor de personeelsvereniging. Wij kunnen ook pakketten op maat maken. Dit doen wij voor groepen vanaf 15 personen.  Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en mail naar info@bijaafke.nl

Voor een impressie neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina.


Workshop “Silk Spring” 7 maart

SILK SPRING!
Een lang houdbaar voorjaarsstuk wil wil dat nou niet 😉
Voor als je het nog niet goed gezien had, we werken tijdens deze workshop met prachtige zijdetakken uit onze voorjaarscollectie waardoor je het hele voorjaar van dit stuk kunt genieten!
Naast zijdebloemen verwerken we er takken en materialen in welke mooi indrogen.
Kortom een creatieve avond en het hele voorjaar genieten van een mooi zijdearrangement!

Uiteraard wordt je op deze avond stap voor stap geholpen door onze vakspecialisten.

De koste voor deze workshop zijn € 49,95


Workshop “Natuurei” 14 maart

Liggend Natuur-ei
Het liggende natuur-ei daarvan wordt je toch blij 😉 Tijdens deze workshop maken we een ondergrond in de vorm van een EI de buitenzijde gaan we omhulzen met berkenschors wat zorgt voor een natuurlijke look.
Op de boven zijde werken met diverse mosmaterialen welke geschikt zijn om in te drogen.
De kleur brengen we erin door het verwerken van voorjaarsbolletjes welke je ook nog weer kunt vervangen zodat je lang plezier kunt blijven houden van jou gemaakt creatie!

De kosten voor deze workshop zijn €45,00


Workshop “T ovale ei ” 16 maart

Voor deze workshop gebruiken we een toffe handgemaakte ondergrond met verspringende houten schijven van smal naar breed en weer naar smal zodat we een gerekte eivorm creëren. Tussen alle schijven gaan we mooie materialen verwerken die het voorjaar rijk zijn.
We werken met bolletjes, mos, eitjes en lang houdbare Cymbidiumorchideebloemen welke we vers bij de kweker halen.
Tijdens deze workshop stap voor stap begeleid door 1 van onze vakspecialisten.

Het gehele stuk heeft een afmeting van 85cm hoog en de doorsnede is ongeveer +-25cm.

De kosten voor deze workshop zijn €59.50