Workshops 2022

Op dit moment bieden wij geen groepsworkshops aan bij ons op locatie. Wel hebben wij  doe-het-zelf pakketten, op deze manier kunt u toch een workshop doen, maar dan gezellig thuis. Wij maken hiervoor DIY-pakketten en deze kunt u ophalen bij ons in de winkel, ook krijgt u hier de juiste uitleg bij door middel van een instructievideo. Hieronder ziet u ons aanbod voor dit seizoen.

Wij kunnen ook pakketten op maat maken. Dit doen wij voor groepen vanaf 10 personen. Ook super leuk om dit als bedrijf te doen of voor de personeelsvereniging. Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en mail naar info@bijaafke.nl

Voor een impressie neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina.


DIY workshop “Voorjaarcirkel voor Oekraïne”

De afhaal datums voor deze workshop zijn; Dinsdag 12 April, Woensdag 13 April, Donderdag 14 April en Vrijdag 15 April.

Voorjaarscirkel voor Oekraïne "verbonden voor en met elkaar"
Workshop je mee voor Oekraïne?

Wij willen graag samen met jou een steentje bijdragen aan noodhulp voor Oekraïne. En dat doen we natuurlijk op onze eigen creatieve manier namelijk met een leuke DIY-workshop!

Van iedere workshop doneren wij €20,- aan de Oekraïne en dat kan omdat al onze collega's belangeloos hebben meegewerkt.
Zo heb jij iets leuks en dragen we met elkaar een steentje bij!

Deze workshop kost €25,-

Je ontvangt een instructievideo per mail waarin we de workshop stap-voor-stap aan je uitleggen. Zo is het voor iedereen goed te volgen en gaat het jou ook lukken om er een prachtig resultaat van te maken😁

 


DIY workshop “Genestelde tulband”

Afhaaldatums: donderdag 31 maart, vrijdag  1 april en zaterdag 2 april

Een ronde oasisvorm is de basis van dit stuk deze royale tulband is een eye cather op je tafel en heb je zeer lang plezier van omdat de basis mooi indroogt.
Bij deze workshop maken we een nest van wilde thijm met leuke takjes welke we in elkaar verweven en binden. Dit zorgt voor een weelderig effect. Als het model van de tulband tot stand is gekomen komen er gezellige blauwe druifjesbollen in het stuk in combinatie met distels.
Er zitten eitjes en veertjes bij om het helemaal in paassfeer te maken deze gebruik je naar eigen keuze wel of niet.
Bij de workshop ontvang je een instructievideo waarin we alles stap voor stap uitleggen zodat het voor een ieder goed te volgen is.

Workshopprijs incl. alle materialen: €35,00

*De materialen kunnen iets afwijken van de foto.


DIY workshop “Kip in schaal”

Afhaal datums: donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 April.

In een prachtige teak houten schaal maken de een kip in nest!
We gebruiken materialen die mooi indrogen waardoor je er lang plezier van hebt en er na de Pasen ook nog van kunt genieten.
Op de video welke bij je deze workshop aangeleverd krijgt leggen we alles stap voor stap uit zodat jou stuk net zo mooi wordt als het voorbeeld 😉

De prijs van deze workshop is; €39.95

Inschrijven voor deze workshop kan momenteel alleen nog telefonisch, er zijn nog maar enkele workshops beschikbaar.
Om in te schrijven Bel naar: 0180-846878

*De materialen kunnen iets afwijken van de foto.


DIY workshop “Voorjaarsraam”

Afhaaldatums: donderdag 24 Maart, vrijdag 25 Maart en zaterdag 26 Maart afhalen

Als basis is het Raam van berk doorsnede 45cm is al voor je in elkaar gezet 😉We gaan met deze workshop het raam helemaal in voorjaarssfeer aankleden. We creëren een gezellig voorjaarsstuk vanuit de midden van het raam. Er word gewerkt met voorjaarsbollen en voorjaarstakken. We maken gebruik van diverse materialen waar je lang plezier van hebt. Het is mogelijk om de bolletjes ook nog een keer te vervangen als deze uitgebloeid zijn. Het raam kan worden opgehangen of tegen een muur worden gezet en is zowel geschikt voor buiten als binnen. Net waar jij er het leukste plekje voor hebt.

Hieronder kunt u zich inschrijven en een afhaaldatum selecteren. Als de datum bijna zover is krijgt u via de mail de juiste instructies op een filmpje!
Workshopprijs incl. alle materialen: €44,95

*De materialen kunnen iets afwijken van de foto.