Workshops 2022

Op dit moment bieden wij  groepsworkshops aan bij ons op locatie. Wij zijn superblij dat jullie weer gezellig kunnen workshoppen bij ons in de winkel, de datums staan bij de workshop aangegeven. Deze avonden bent u welkom vanaf 19.15 en starten we om 19.30. Wel blijven we ook de doe-het-zelf workshops doen, op deze manier kunt u thuis gezellig workshoppen.  Wij maken hiervoor DIY-pakketten en deze kunt u ophalen bij ons in de winkel, ook krijgt u hier de juiste uitleg bij door middel van een instructievideo. Hieronder ziet u ons aanbod voor dit seizoen. Per Workshop staat er aangegeven of dit in de winkel is of door middel van een DIY Pakket.

Ook doen wij weer workshops op locatie, super leuk om dit als bedrijf te doen voor de personeelsvereniging. Wij kunnen ook pakketten op maat maken. Dit doen wij voor groepen vanaf 15 personen.  Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en mail naar info@bijaafke.nl

Voor een impressie neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina.


Workshop “Herfstliefde” 12 Oktober 2022

Workshop Herfstliefde 12 Oktober 2022:

Wat zijn wij blij dat we jullie weer gezellig in de winkel mogen ontvangen en met elkaar mogen workshoppen, daarom beginnen we dit herfstseizoen vol liefde!
We starten met de basis van een berkenhart, deze gaan wij opvullen met oa. mos, hout, dadels pompoenen en nog heel veel toffe materialen die allemaal gaan indrogen, dit hart heeft heel veel warme tintjes en een goed begin om hier de herfst mee in te gaan.

Dit hart heeft een doorsnede van 45 cm.

Heeft u interesse in deze workshop? Schrijf u snel in want vol is vol.

De prijs van deze workshop is 49,50


Workshop “Herfstronde” 13 Oktober 2022

Workshop Herfstronde: 13 September 2022

Deze workshop starten we met een basis van 2 kransen waar we touw om gaan wikkelen, zodat je een soort tulband krijgt. Zo krijg je een hele stoere basis. Vervolgens gaan we rozenbottel en diverse vruchtjes op de bovenkant plakken, zo krijg je een super toffe najaarsronde.

Heel tof om op tafel te zetten met een mooi windlicht erin  om zo het najaar in te gaan, vol gezelligheid!

De diameter van deze ronde is 45 cm.

Heeft u interesse in deze workshop? Schrijf u dan snel in! Want vol is vol.

De prijs van deze workshop is €49,50

 


Workshop “Herfstschilderij” 14 Oktober 2022

Workshop Herfstschilderij 14 Oktober 2022:

Deze workshop starten we met een basis van berk, en gaan met sierdraad en touw weven door het vierkant, zo maken we een basis voor alle materialen. Vervolgens gaan we allerlei herfstmaterialen toevoegen van rozenbottel tot vruchtjes tot bolmos. Deze materialen gaan allemaal mooi indrogen en zo heb je heel lang plezier van je schilderij.
Het is tof om deze op te hangen, maar ook leuk om ergens neer te zetten tegen de muur aan.

De lengt en breedte van dit schilderij zijn 45 cm.

Heeft u interesse in deze workshop? Schrijf u snel in want vol is vol.

De prijs van deze workshop is €35,-


Workshop “Krans met uitloop” 22 November 2022

Workshop Krans met uitloop: 22 November 2022

Deze workshop gaan we een stoere krans maken maar anders als anders, want deze heeft een punt wat hem nog royaler maakt.  Bij deze krans gebruiken we de wikkeltechniek, maar beginnen we met het maken van de punt en vanuit dat punt gaan we doorwikkelen.  In deze krans gebruiken we diversen kerstmaterialen die allemaal gaan indrogen en waar je heel lang plezier van hebt.

Heel tof om  binnen aan een luik of muur te hangen. Maar ook super stoer aan je buitendeur.

De lengte van de krans is 90 cm en de breedte 50 cm.

Heeft u interesse in deze workshop? Schrijf u dan snel in! Want vol is vol.

De prijs van deze workshop is €49,50

 


Workshop “Groene kerstobject” 24 November 2022

Workshop Groene kerstobject: 24 November 2022

Deze workshop gaan we een hele sierlijke boog maken op standaard.  We beginnen met een halve krans als basis en hier gaan diverse materialen die mooi gaan indrogen opbinden. Daarna bevestigen we hem op de standaard en gaan we hem verder decoreren met dennenappels en lampjes en krijg je een super tof kerstobject.

Heel tof om  binnen neer te zetten of in het raam.

De hoogte is 75 cm en de breedte is 45 cm

Heeft u interesse in deze workshop? Schrijf u dan snel in! Want vol is vol.

De prijs van deze workshop is €44,50

 


DIY workshop “Groenkrans”

Afhaaldatums: Donderdag 24 November/ Vrijdag 25 November

Met deze workshop kun je lekker zelf thuis aan de gang aan de hand van een instructievideo. Hierin gaan we een krans maken, met deze workshop gebruiken we de wikkeltechniek en gebruiken we verschillende materialen die mooi gaan indrogen. Als laatste gaat er nog een mooi lichtjessnoer doorheen en doen we er een stoer touw omheen om de krans helemaal af te maken.

Deze krans is heel tof om op een luik of aan de muur te hangen, maar ook erg leuk om aan de buitendeur te hangen en de lichtjes maken het helemaal gezellig!

Hieronder kunt u zich inschrijven en een afhaaldatum selecteren. Als de datum bijna zover is krijgt u via de mail de juiste instructies op een filmpje!
Workshopprijs incl. alle materialen: €45,-

*De materialen kunnen iets afwijken van de foto.


Workshop “Tafelster” 1 December 2022

Workshop Tafelster: 1 December 2022

Deze workshop gaan we een tafelster maken, we maken een basis met een krans en berk. Vervolgens gaan we deze basis opvullen met diverse kerst materialen.

Super tof om tafel te zetten.

Heeft u interesse in deze workshop? Schrijf u dan snel in! Want vol is vol.

De prijs van deze workshop is €35,-