Workshops 2021

Helaas kunnen wij door covid-19 geen workshops op onze locatie aanbieden. Wel hebben wij als vervanging hiervoor doe-het-zelf pakketten, op deze manier kunt u toch een mooi bloemstuk maken, maar dan gezellig thuis. Wij maken hiervoor pakketten en deze kunt u ophalen bij ons in de winkel, ook krijgt u hier de juiste uitleg bij door middel van een filmpje of een stappenplan. Hieronder ziet u ons aanbod voor dit seizoen.

Wij kunnen ook pakketten op maat maken. Dit doen wij voor groepen vanaf 10 personen. Ook super leuk om dit als bedrijf te doen of voor de personeelsvereniging. Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en mail naar info@bijaafke.nl

Voor een impressie neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina.


DIY workshop “Warme paasgloed”

Warme Paasgloed: 19/20 Maart afhalen

DIY Warme Paasgloed, super tof warmgekleurd paasstuk. Op de basis van een koperkleurig galariablad bevestigen we een schotel met biologisch steekschuim. Waarna we met een frame van takken de vorm van een ei gaan creëren. Hierin komt een kip te staan met apart geselecteerde voorjaarsbloemen en andere paasdecoratie.

Als de datum bijna zover is krijgt u via de mail de juiste instructies op een filmpje!

Workshopprijs incl. alle materialen: €49,50

*De materialen kunnen iets afwijken van de foto.

 

 

 

 


DIY workshop “Voorjaarstaart”

Voorjaarstaart: 26/27 Maart afhalen

Met deze taart bent u meteen in voorjaarssferen. Ee gaan tijdens deze workshop een taart maken met als basis van steekschuim welke we gaan opmaken met witte en blauwe bolletjes, takjes, diverse soorten mos, tulpen en nog meer leuke materialen.

De kosten voor deze workshop bedragen €39.50 inclusief instructievideo