Workshops 2021

Helaas kunnen wij door covid-19 geen workshops op onze locatie aanbieden. Wel hebben wij als vervanging hiervoor doe-het-zelf pakketten, op deze manier kunt u toch een mooi bloemstuk maken, maar dan gezellig thuis. Wij maken hiervoor pakketten en deze kunt u ophalen bij ons in de winkel, ook krijgt u hier de juiste uitleg bij door middel van een filmpje of een stappenplan. Hieronder ziet u ons aanbod voor dit seizoen.

Wij kunnen ook pakketten op maat maken. Dit doen wij voor groepen vanaf 10 personen. Ook super leuk om dit als bedrijf te doen of voor de personeelsvereniging. Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en mail naar info@bijaafke.nl

Voor een impressie neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina.


DIY workshop “Langwerpig stammenkerststuk”

DIY Workshop "Langwerpig stammenkerststuk" 8/9 December afhalen

Dit stoere stuk om alvast helemaal in de kerstsferen te komen. We maken een basis van diverse soorten kerstgroen en gaan daarna verder met het decoreren.

De stammen geven het een stoere uitstraling en de materialen gaan allemaal mooi indrogen, zo heb je lang plezier van dit stuk

Bestel u DIY pakket hieronder en ga lekker thuis aan de gang aan de hand van een stappenplan of filmpje.

De kosten van deze workshop zijn €42,50-

 


DIY workshop “Groenkrans”

DIY Workshop "Groenkrans" 8/9 December afhalen

Mooie groenkrans! De krans heeft een doorsnee van +/- 45 cm. Bij de krans maken we gebruik van diverse soorten groen. Het mooie dikke touw waaraan de krans opgehangen kan worden en lampjes op batterij maakt het geheel af.

De kosten van deze workshop zijn €35,-


DIY workshop “Kerstplank”

DIY Workshop "Kerstplank"  2/3/4  December of  10/11 December afhalen

Hou jij van stoer en natuur? Dan is deze kerstplank echt iets voor jou! We gaan de stoere plank van 60 cm lang vullen met prachtige soorten dennenappels, mos en kerstgroen.

Tussen al deze natuurlijke materialen verwerken we een amaryllisbol waar later een prachtige bloem uit zal komen. Dit naturelle stuk is bijzonder sterk en alle materialen gaan mooi indrogen. Ook zitten er lampjes in, dit maakt de plank nog een stukje gezelliger

U kunt u pakket bij ons in de winkel afhalen en thuis lekker aan de gang gaan aan de hand van een stappenplan of filmpje.

De kosten van deze workshop zijn €39,50-

 


DIY workshop “Sober en sjiek”

Sober en Sjiek: 10/11/1 December afhalen

DIY Sober en sjiek,  60 cm hoog en 90 cm breed, Dit luxe pronkstuk is zeer geschikt voor in de vensterbank, tafel of op u dressoir. In deze eye cather verwerken we onder andere diverse soorten groen, dennenappels, lampjes op batterij en stoere takken. Er zitten ook luxe amberkleurige hangornamenten in het pakket welke je prachtig in het zicht kunt hangen aan het stuk. De materialen drogen mooi in zodat je er lang plezier van hebt.

Hieronder kunt u zich inschrijven en een afhaaldatum selecteren. Als de datum bijna zover is krijgt u via de mail de juiste instructies op een filmpje!

Workshopprijs incl. alle materialen: €59,50

*De materialen kunnen iets afwijken van de foto.

 

 

 

 


DIY workshop “Kerstpracht”

DIY Workshop "Kerstpracht" 15/16 December afhalen

Kerstpracht op glas. Een gaaf en apart kerststuk op glas met onder andere verlichting, ijslandsmos, dennenappels en verschillende soorten groen.

Deze materialen drogen allemaal mooi in zodat je erlang plezier van hebt!

Wilt u dit stuk maken en lekker thuis aan de gang gaan? Bestel uw DIY pakket en haal deze op in de winkel, hier zit een stappenplan of filmpje bij zodat u lekker aan de slag kunt.

 

De kosten van deze workshop zijn €47,50-