Workshops 2017

Het workshop programma 2017

 

Volg nu één van de workshops bij "Bij Aafke" en maak een schitterend bloemstuk wat past bij het seizoen. De workshops worden gegeven in de workshopruimte achter de winkel van "Bij Aafke" aan de Hoofdstraat 27 in Krimpen aan de Lek.

Een geheel verzorgde workshopavond "Bij Aafke" is inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers.
Aanvang workshops 19.30 uur de workshops beginnen om 20:00 uur.

Ook verzorgen wij het gehele jaar door workshops bij u op (bedrijfs)locatie vanaf een groep met 15 personen, heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op. 

Voor een impressie neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina


Lovely pink

Op woensdag 8 februari wordt de workshop "Lovely Pink" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €35,- . 


Krans Asperages met hoorn

Op woensdag 22 februari wordt de workshop "Krans Asperages met hoorn" gegeven, deze wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €45,- .


Elegant voorjaar

Op woensdag 1 maart wordt de workshop " Elegant voorjaar" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €35,- . 


Toef om in te laten drogen

Op donderdag 16 maart wordt de workshop "Toef om in te laten drogen" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €25,- . 

 


Paasmand

Op woensdag 22 maart wordt de workshop "Paasmand" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €35,- . 

 


Lente brug

Op donderdag 23 maart wordt de workshop "Lente brug" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €35,- . 

 


Paaskrans

Op donderdag 30 maart wordt de workshop "Paaskrans" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €37,50,- . 

 


Pasen in de bol

Op maandag 10 april wordt de workshop "Pasen in de bol" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €40,- . 

 


Adres gegevens

Tiendweg Oost 12, 2935 LE Ouderkerk aan den IJssel

Workshop veldboeket inclusief high tea

Op maandag 19 juni wordt de workshop "Veldboeket inclusief high tea" gegeven, deze wordt gehouden op locatie bij Theetjetiendweg in Ouderkerk aan den IJssel.

De kosten voor deze workshop bedragen €49,50- . We starten om 12:30 uur en u wordt verwacht met een lege maag.


Big beach cake

Op woensdag 31 mei wordt de workshop "Big Beach Cake" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €45,- . 

 


Strandkrans

Op donderdag 8 juni wordt de workshop "Strandkrans" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €27,50,- . 

 


Juttersstuk

Op donderdag 15 juni wordt de workshop "Juttersstuk" gegeven, deze  wordt gehouden in de workshopruimte "Bij Aafke". De kosten voor deze workshop bedragen €30,- . 

 


Adres gegevens

Tiendweg Oost 12, 2935 LE Ouderkerk aan den IJssel

Workshop arrangement op z’n boerenfluitjes

Op maandag 4 september hebben we een workshop arrangement inclusief lunch.

11.00uur ontvangst met koffie/thee en een boerentaart
11.30 start workshop boerenbontboeket schikken in glazen vaas
12.30 a 13.00uur Boerenlunch

Arrangementprijs €49,50 pp