Over "Bij Aafke"

Mijn naam is Aafke Ligthart, geboren op 13 februari 1984 te Bergambacht sinds 2006 woon ik met veel plezier in Krimpen aan de Lek. Misschien ken je me al van de vele workshops die ik gegeven heb de afgelopen jaren. Of heb je me zien staan op de vele markten in de wijde omgeving.
Als vakkundig gediplomeerd bloembindster heb ik al meer dan 15 jaar ervaring binnen de bloemen en sfeer branche. Ik heb gewerkt als bedrijfsleidster in Brabant. Hier heb ik met veel enthousiasme en een superleuk team een tuincentrum heb opgebouwd als een plekje waar de mensen graag over de vloer komen. Niet alleen om te kopen maar ook voor de juiste winkelsfeer. Wat we als team uitstralen door passie in ons vak. Binnen het tuincentrum werken we ook met een groep mensen met een beperking. Dit geeft voor mijzelf en de mensen met een arbeidsbeperking superveel voldoening en wil dit dan ook graag kleinschalig voortzetten “Bij Aafke”

 

De droom

Ik heb altijd een droom gehad: een eigen winkel. Een winkel waarin ik mijn passie voor bloemen en woonaccessoires persoonlijk kan delen met de mensen. In mijn huidige werk ervaar ik elke dag wat dit betekent voor mensen. Het goede gevoel, als zij met een grote glimlach naar buiten lopen. En de verblijding wanneer je een mooie bos bloemen krijgt.. geweldig toch!

“Bij Aafke” staat ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In deze tijd is dat ook niet weg te denken vind ik "Bij Aafke" houdt rekening met de inkoop van verse materialen. De zorg dat de bloemen en planten milieubewust gekweekt worden is daarin heel belangrijk. Het inkopen bij deze telers met keurmerken geeft dan ook de voorkeur en verantwoorde topproducten om voor 100% achter te staan in mijn winkel. Graag wil ik mensen hiervan bewust te maken gezien je er ook niet altijd bij stil staat wat voor traject er aan vooraf gaat voordat bloemen thuis in de vaas staan.

Tot snel "Bij Aafke"