DIY workshop “Voorjaarcirkel voor Oekraïne”

De afhaal datums voor deze workshop zijn; Dinsdag 12 April, Woensdag 13 April, Donderdag 14 April en Vrijdag 15 April.

Voorjaarscirkel voor Oekraïne "verbonden voor en met elkaar"
Workshop je mee voor Oekraïne?

Wij willen graag samen met jou een steentje bijdragen aan noodhulp voor Oekraïne. En dat doen we natuurlijk op onze eigen creatieve manier namelijk met een leuke DIY-workshop!

Van iedere workshop doneren wij €20,- aan de Oekraïne en dat kan omdat al onze collega's belangeloos hebben meegewerkt.
Zo heb jij iets leuks en dragen we met elkaar een steentje bij!

Deze workshop kost €25,-

Je ontvangt een instructievideo per mail waarin we de workshop stap-voor-stap aan je uitleggen. Zo is het voor iedereen goed te volgen en gaat het jou ook lukken om er een prachtig resultaat van te maken😁

 


Krimpenerwaardkooptlokaal

Met z'n allen gaan wij ervoor om de leefbaarheid van de dorpskernen te behouden!

Op de website krimpenerwaardkooptlokaal.nl vind u alle lokale ondernemers die bezorgen binnen de Krimpenerwaard!


♥️♥️♥️♥️ VALENTIJN ‘SWEET BREAKFAST’ ♥️♥️♥️♥️

Bestel hem nu bij 'Bij Aafke' en verras jij jouw Valentijn met een ontbijtje op bed, bubbels en prachtige bloemen?
Gratis bezorging op 14 februari in Bergambacht, Lekkerkerk, Stolwijk, Schoonhoven, Berkewouden en Ammerstol.


“Bij Aafke” Praktisch naar werk is van start!

Geen toeters en bellen maar wel Feest!

"Bij Aafke" Praktisch is van start.
We blikken terug op een geslaagde middag waarin wij onze nieuwe tak van het bedrijf hebben kunnen presenteren aan verschillende organisaties uit de omgeving met wie wij in de toekomst een samenwerkingsverband hopen op te bouwen. Om zo onze jongeren zo goed mogelijk in hun kracht te zetten.

Graag bedanken wij;
- De gemeente Krimpenerwaard
- RMC Zuid-Holland zuid
- MBO Rijnland
- Driestar College
- Wellant college
- Het Segment Gouda

Voor het mede mogelijk maken van deze bijeenkomst. Wat maakte dat wij ondanks Corona hen toch kennis hebben kunnen laten maken met ons nieuwe initiatief.

Bent u ook benieuwd naar meer informatie over ons nieuwe avontuur..... klik op de link.


Speciale openingstijden

Tijdens de feestdagen hebben wij andere openingstijden dan normaal, wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen.


Duurzaamheid award van Waardzaam

Op de avond van de Waardborrel 2019 bij M-Mulder b.v. te Schoonhoven, mochten wij van Bij Aafke bloemen-wonen-workshops de duurzaam Award duurzaamste ondernemer 2019 van Waardzaam in ontvangst nemen.
Deze Award is een mooie erkenning voor de duurzaamheid waar Bij Aafke voor staat, wij zijn daarom enorm trots op deze onderscheiding.


VBW Fashionable X-mas in West

Op zaterdag 2 november 2019 mocht onze collega Klarine Kleijn een demo geven tijdens het "Fashionable X-mas in" evenenement van de VBW in regio west.
De avond is gehouden bij Ter Laak Orchids in wateringen een prachtig bedrijf waar  het telen van de Phalaenopsis centraal staat.


Familiedag De Vries en Verburg

Tijdens de familiedag van De Vries en Verburg in Stolwijk op 28 september 2019 mocht Bij Aafke hiervoor een leuke workshop op locatie organiseren.
De workshop was toegankelijk voor een brede doelgroep zowel jongeren als ouderen namen deel aan de workshop.
De gehele dag kon men deelnemen aan de workshop "Clusia in glas".


Jeugdcultuurland workshop Bij Aafke

Bij Aafke verzorgt de herfstworkshop op maandag 24 oktober aanvang 14:00 uur.

Let op er is een max. aantal deelnemers en het aanmelden kan tot en met maandag 21 oktober 2019.

Ticket € 9,50 per persoon.

Inhoud: pompoentje uithollen en hier een prachtig eigen bloemstuk in maken met bloemen van het seizoen.

Reserveren is niet mogelijk.
Ticketverkoop sluit maandag 21 oktober!

U kunt de tickets tegen contante- of pinbetaling op werkdagen tijdens de openingstijden van de receptie ophalen
of online bestellen via: Entranz

 


Trouwbeurs Krimpenerwaard 28 september 2019

Wij doen op 28 september van 11 tot 16 uur mee aan de regionale #trouwbeurs in #Krimpenerwaard.
Gratis entree + glossy + kans op diner voor 2.

Meer info: trouwbeurs-krimpenerwaard.nl.

 


Moederdag 2019

Bijna is het al weer Moederdag, op zondag 12 mei is het Moederdag daarom heeft Bij Aafke een speciale actie bedacht voor alle moeders.
Op onze website www.bijaafke.nl kun je zelf een speciaal verras mama boeket samen stellen, Bij Aafke heeft een speciale samenwerking met de Berekuil uit Ouderkerk aan de IJssel en met Wijnhuis den Boer uit Krimpen aan de Lek.
Deze Moederdag bezorgen het pakket speciaal op de zaterdag vóór Moederdag en of indien gewenst bezorgen wij het pakket éénmalig op de Moederdag zelf.

Let op bestellen is momenteel niet meer mogelijk

 

 


Nu verkrijgbaar Bij Aafke!!

Green-Time is een Italiaans merk dat houten horloges ontwerpt, de meeste horloges zijn volledig van hout gemaakt, zowel de kast als de band.
De vorm is altijd hetzelfde maar de kleur en structuur van het hout is altijd uniek!
Kom naar onze winkel voor meer informatie, of kijk in onze onlinewinkel .


Bij Aafke is officieel duurzame bloemist!

Op 1 december was het moment dan eindelijk daar na drie jaar hard voor gewerkt te hebben, mag bij Aafke mag zich de eerste duurzame bloemist van de gemeente Krimpenerwaard noemen!

Voor dit heugelijke moment kregen wij bezoek van burgemeester Roel Cazemier die het certificaat persoonlijk kwam overhandigen. Het keurmerk toont aan dat bij Aafke duurzaam en bewust inkoopt en onderneemt. Bij Aafke vertegenwoordigd duurzaamheid door onder andere afvalscheiding, ledverlichting, duurzaam inkopen en dagbesteding voor mensen met een lichtverstandelijke beperking. Met de certificering willen we andere mensen en bedrijven aanmoedigen, bewuster te worden.


Bij Aafke is weer aanwezig bij de Ladiesnight!

Donderdagavond 29 november zijn wij weer aanwezig bij de Ladiesnight! De Ladiesnight word georganiseerd door M. de Koning autobedrijven. Tijdens deze avond staan zijn er diverse standhouders voor u klaar, waaronder de laatste mode, cadeau-artikelen, interieur accessoires, sieraden, beauty, welzijn...... en nog veel meer! Bij Aafke verzorgd tijdens de Ladiesnight de workshop ''Kerstaartje''deze workshop kost €10,-. Inschrijven hiervoor kan op onze website! Wij doen deze workshop op verschillende tijden en u kunt bij het inschrijven zelf een geschikte tijd uitkiezen.


Duurzaamheidsbeurs bij Rabobank Krimpenerwaard

Zaterdag 6 oktober waren wij aanwezig bij de Duurzaamheidsbeurs bij de Rabobank Krimpenerwaard. Dit jaar konden hebben we de workshop ecosysteem gedaan en dit was een groot succes! Er zijn weer veel tevreden workshoppers met een ecosysteem naar huis gegaan. Ook gaf bij Aafke als duurzame bloemist handige tips over duurzame groenplanten in huis.


Workshop Ecosysteem

Op 29 mei 2018 hadden wij van "Bij Aafke" een geslaagde workshop HIP EN DUURZAAM  bij het Wellant College te Houten.
Tijdens de workshop hebben de docenten van het Wellant College ondervonden hoe een heus Ecosysteem in de praktijk gemaakt kan worden.
Samen met de plantjes van onze duurzame kweker VDE is dit een prachtig eind resultaat geworden, ook zijn de gebruikte planten lucht zuiverend.
Voor meer informatie over deze planten neem dan hier een kijkje op de website.


Team Nel Tour du ALS

Jeeeeejjhhh!
We hebben €750,00 mogen doneren aan Team Nel Tour du ALS met dank aan iedereen zijn deelname, bijdrage, hulp, donatie,sponsoring echt super..
Zonder jullie allemaal was het niet gelukt! 


Nieuwe bedrijfsauto

Vanaf februari 2018 kunnen wij met onze nieuw geleverde bedrijfsauto door Citroën AUTOMOBIELBEDRIJF P. EN D. BROERE B.V.  uit Krimpen aan de IJssel onze klanten in de Krimpenerwaard nog beter bedienen.


Ladies Night 2017

Ladies Night 2017

De Ladies Night op 30 november 2017 bij autobedrijf M de Koning in Capelle aan de IJssel was een groot succes.  
Tijdens de Ladies Night waren er diverse standhouders aanwezig waaronder ook "Bij Aafke", de bezoekers konden op deze avond aanmelden voor een workshop van "Bij Aafke".
Totaal hebben meer dan 130 bezoekers kennis mogen maken met de workshops van "Bij Aafke". 


Waardborrel 2017

7e editie van de Waardborrel

Op 22 november 2017 vond de 7e editie van de Waardborrel plaats. De waardborrel is het jaarlijkse netwerk evenement voor ondernemers in de Krimpenerwaard, dit jaar telde de waardborrel meer dan 300 bezoekers. "Bij Aafke" sponsort op deze avond de podium stukken en de tafelbloemen. 


Kweker VDE Plant op bezoek

Kweker Karin van der Eijk van VDE Plant Bij Aafke

Bloemist Aafke Ligthart is een enthousiaste dame met een mooie winkel in Krimpen a/d Lek. Aafke heeft een enorme passie voor mensen, bloemen, planten en woonaccessoires. Dat zagen wij terug in de winkel! Super leuk om te zien dat er een hele Intenz Home plantenhoek gemaakt is, nadat ze met haar team bij ons op de kwekerij geweest zijn! Mooi om zo samen onze passie voor groene planten te delen en consumenten enthousiast te maken. Als kweker willen we de informatie over onze planten via de bloemisten zoals Aafke doorvertellen. Samen kom je verder!


Feestweek 2017

Frans Bauer op de foto

"Bij Aafke"Sponsort de Feestweek Lekkerkerk 2017 Hier hebben wij natuurlijk ook weer een leuke actie aan gekoppeld.
Spot het logo van "Bij Aafke" op de schermen tijdens de feestweek en post deze op onze Facebook pagina, we hebben veel leuke afbeeldingen binnen gekregen.
Er was echter één foto die er uit sprong met Frans Bauer op het podium en deze is genomen door Peter van der Graaf, Peter wint dan ook een boeket van "Bij Aafke" met zijn foto.


Herinrichting Hoofdstraat

Werkzaamheden

 

Op dinsdag 6 juni 2017 start de aannemer, Kruiswijk Civiel, met de werkzaamheden voor het project ‘Reconstructie Hoofdstraat’.

Door het werk in fasen uit te voeren blijft het centrum van Krimpen aan de Lek bereikbaar en blijft de doorgang voor het verkeer richting de Dorpsstraat, zoveel als mogelijk, behouden. Binnen het project is dan ook veel aandacht gegeven aan de verkeersmaatregelen en de wijze van uitvoering. Er wordt rekening mee gehouden dat er veilig kan worden gewerkt en dat het verkeersaanbod kleiner is in de zomerperiode. Afsluitingen, omleidingen en verkeershinder zijn helaas onontkoombaar.

Omleiding fase 1 en 2, van dinsdag 6 juni 2017 tot en met 21 juli 2017:

 

Lees meer


Intenz® on Tour met Bij Aafke

Woonbeurs bij de Rabobank

Op zaterdag 20 mei waren "Bij Aafke" samen met "Intenz® Home" aanwezig zijn op de woonbeurs van de Rabobank Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel.
Bij Aafke heeft samen met Plantenspecialist Krista van der Eijk van Intenz® Home laten zien hoe leuk groene planten zijn.

Wij vonden het een zeer geslaagde dag en wij hopen dat de bezoekers van de Rabobank woonbeurs het minstens zo leuk hebben gevonden als wij.

 

 


Cadeaubon Krimpenerwaard

Een geslaagd cadeau geven?

Met de Cadeaubon Krimpenerwaard verras je iemand met een leuk uitstapje, een workshop, museumbezoek of een heerlijke lunch. Maak iemand blij met een overnachting op het platteland of in een luxe hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk de bon te besteden bij een van de streekproductenwinkels in de Krimpenerwaard.

Kortom: de veelzijdigheid maakt deze bon aantrekkelijk voor iedereen.


Koninklijke workshop

Koninklijke workshop

Tijdens de Koningsdag braderie 2017 in Krimpen aan de Lek organiseert "Bij Aafke" in samenwerking met "Stichting KRAK" de KONINGSWORKSHOP. Deze koninklijke workshop wordt meerdere keren op deze dag gegeven en is geheel GRATIS. Inschrijven via onze website is momenteel niet meer mogelijk, wel kunt u tijdens de workshops aanschuiven indien er naast de gereserveerde plaatsen nog een plekje vrij is. Wij zien u graag op het marktplein in Krimpen aan de Lek tijdens de Koningsmarkt.


Bij Aafke bezoekt

Het team van "Bij Aafke" is op maandag 13 maart op bezoek geweest bij een bijzondere kweker. Deze kweker is een creatief, innovatief bedrijf in Woubrugge waar op 9 hectare bijzondere kamerplanten worden gekweekt. het merk Intenz Home® van VDE plant staat voor vernieuwing, exclusiviteit en planten met Karakter, kortom planten waarmee je je kunt onderscheiden. Uiteraard is er daarom een klik met "Bij Aafke" en VDE plant. Het team van "Bij Aafke is op deze dag hartelijk verwelkomt door  eigenaar Karin van der Eijk, de dag is een leerzame dag geworden met veel inspiratie voor ons allen. 


Kom binnen bij bedrijven dag

Op vrijdag 17 maart 2017 is de open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’. Bedrijven, organisaties en winkels openen hun deuren voor mensen die op zoek zijn naar werk. Dit kan een baan zijn, maar ook een stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Ook bent u van harte welkom bij "Bij Aafke" .

Voor meer informatie ga naar de website


Valentijns actie 2020

Wil jij je liefde verrassen? Wij hebben een super leuk pakket samengesteld, een boeket in vaas met hartjesballon samen met een hart vol chocolade. Dit speciale valentijnsarrangement wordt geheel gratis bij uw valentijn bezorgd voor maar 35,


Ladies Night

 

Wij zijn er ook bij vrijdagavond!
Kom gezellig een kijkje nemen en sponsor onze voetbaldames van Voetbalvereniging Dilettant #gezellig #leukidee #derdehelft DELEN=LIEF en vertel het voort voor onze voetballende dames!


Voorjaarsbolletjes

Jaaaaaaaaaaaa..echt waar compleet met keramieke pot erbij! van €4,95 nu voor €1,95
Onder de delers op onze Facebook pagina van deze advertentie verloten we een luxe boeket!
😉 LIKE als je het ook zo leuk vindt 😉

Ga naar onze pagina via deze link; Bij Aafke facebook

 


Warme winter avond “Bij Aafke” 28 november

 

28 november organiseert "Bij Aafke" in samenwerking met andere winkeliers uit Krimpen aan de Lek de Warme Winteravond editie 2016. Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven.


Najaarsfair 29 oktober 2016 Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug‎

Op 29 oktober 2016 staat "Bij Aafke" op de najaarsfair in Fletcher Hotel te Lekkerkerk.

 

U bent van harte welkom tussen 12:00 en 17:00 uur op zaterdag 29 oktober 2016 op de najaarsfair!


Workshop Prometheus staff association TU Delft

Op donderdag 27 oktober 2016 heeft Bij Aafke een workshop (mooi de herfst in 🍂🍁) gegeven bij de TU Delft.


Workshop bij KWR Watercycle Research Institute

Op maandag 24 oktober 2016 zijn er weer mooie workshop stukken gemaakt bij KWR


2000 facebook likes

In oktober 2016 kreeg Bij Aafke 2000 facebook likes, alvast iedereen super bedankt om onze pagina te liken.

 


[fb_button]