“Bij Aafke” Praktisch naar werk

De afgelopen maanden hebben wij een prachtige nieuwe plek ontwikkeld waar we trots op zijn.
Een plek waar jongeren tot bloei komen.

Als bedrijf hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We bieden per persoon een eigen leertraject, iedereen is uniek, en heeft zijn eigen mogelijkheden.

Ons doel is om jongeren met een speciale leerbehoefte praktisch op te leiden voor de arbeidsmarkt. We willen dit breed doen (dus niet perse groene leefomgeving) zodat een brede uitstroom mogelijk is. We houden hierbij rekening met persoonlijke mogelijkheden. We leren hen dus niet alleen een vak, maar helpen hen ook een weg te vinden in de maatschappij. Een goede verbinding leggen, persoonlijke aandacht en de nodige nazorg moeten leiden tot sociale zelfredzaamheid en uiteindelijke een passende plek voor de jongere in de maatschappij.

Wij bieden plaatsen aan jongeren die op of van het VSO of de praktijkopleiding komen. Jongeren die een stageplaats zoeken, die een BOL opleiding binnen het bedrijf willen volgen en daarbij 1 dag een MBO school bezoeken of jongeren die een ander traject volgen en opgenomen zijn in het doelgroepen register. Kortom veel mogelijkheden en kansen voor jongeren.

Wij zijn een gecertificeerd leerbedrijf en willen de passie voor verkoop en groen, bloem en stijlen graag delen. Door de jongeren het gewoon te laten doen in de bedrijvigheid hebben wij in het verleden al mooie dingen zien ontstaan. De kleinschaligheid zorgt voor een goede band met de begeleiders en onderling.

Bij Aafke is geschikt voor jongeren die zich willen ontwikkelen tot:

assistent verkoop / retail

assistent groene leefomgeving

assistent Flower en Design

assistent logistiek

 

Ben jij ook net zo enthousiast als wij? Dan gaan wij graag met je in gesprek en geven je meer uitleg!
Neem dan contact met ons op.