Bent u een zakelijke klant van Bij Aafke en bent u geïnteresseerd online zakelijk account via Flora NL? Dan kunt u hieronder een zakelijk bestelaccount aanmaken.

Inzicht, efficiëntie en gemak
FloraNL ondersteunt bloemisten door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerde online servicesysteem MijnFloraNL.
Dit is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke)klanten van de bloemist meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden.

Ontzorgen
Door dit systeem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Bovendien heeft u slechts met één contactpersoon te maken voor al uw bloemen(abonnementen), interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties.

Transparant
FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders en gemaakte afspraken.

Duurzaam
Bij FloraNL staan duurzaamheid en MVO hoog aangeschreven, want aangesloten FloraNL deelnemers hebben minimaal de intentie om zich duurzaam te certificeren voor de ‘Barometer Duurzame Bloemist’.
Dit is een certificatiesysteem voor een aantoonbare duurzamere en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering, waaronder inkoop van duurzamere bloemen en planten.

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat