“Bij Aafke” biedt dagbestedingsplaatsen voor mensen met een beperking.

Het hebben van werk of zinvolle dagbesteding is een zeer belangrijk element voor iedereen.
Juist voor mensen met (verstandelijke) beperking of leerachterstand is dagbesteding een uitkomst om jezelf te ontwikkelen. Door te werken en te leren in een bedrijf dat begeleiding en ondersteuning geeft krijgt een ieder een gelijke kans om mee te draaien in de maatschappij.
Tijdens de dagbesteding ervaren de dagbestedingscliënten plezier in werk, ze worden uitgedaagd en staan in verbinding met anderen.

Het streven

Het team van “Bij Aafke” zorgt ervoor dat mensen met een licht (verstandelijke) beperking ook daadwerkelijk goed mee kunnen komen in de maatschappij.
Door dagbestedingscliënten met een lichte beperking in aanraking te laten komen met mooie natuurlijke producten zoals bloemen, bloeien zij letterlijk op.

Interesse?

Heeft u interesse als vrijwillige begeleider van de dagbesteding, dan kunt u eventueel contact opnemen via onze contact pagina.

Bij Aafke start nieuw initiatief

Bij Aafke start nieuw initiatief in Krimpen aan de Lek Bij Aafke praktisch naar werk.

Wat is Bij Aafke praktisch naar werk? Naast de dagbesteding die wij inmiddels al weer meer dan 5 jaar geleden gestart zijn sinds de opening van de winkel, zijn wij nu Bij Aafke praktisch naar werk gestart.
In Krimpen aan de Lek hebben wij een nieuwe ruimte gevonden waar wij de dagbestedingsplaatsen willen uitbreiden, ook gaan wij hier jongeren begeleiden naar werk of naar een nieuwe opleiding.
Het gaat hier met name om jongeren die even een beetje hulp nodig hebben om voor hun toekomst een goede keuze te maken.
Bij Aafke kijkt dan ook naar hun mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden, wij zijn ervan overtuigd dat waar een wil is ook daadwerkelijk een weg is naar een goede uitstroom naar een baan of naar school zoals bijv. MBO 1 of 2.

Voor meer informatie

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Voor jongeren en jongvolwassenen met een beperking is de stap naar werk vaak moeilijker dan voor anderen. Samen met de deelnemer wordt er Bij Aafke gezocht naar de sterke punten/mogelijkheden van een deelnemer en kijken wij naar wat hij/zij wil en waarin hij/zij in uitblinkt. Het uitgangspunt van onze dagbesteding is een veilige leer/werk plek voor jongeren en jongvolwassenen creëren. Door een dagritme/dagstructuur aan te bieden, sociale vaardigheden, creativiteit en passie te prikkelen proberen wij de zelfredzaamheid en creativiteit te bevorderen.

Ben of ken je iemand die zo'n dagbestedingsplek zoekt?
Kom dan gerust eens op kennismakingsgesprek en mogelijk kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Wij bieden: Dagbestedingsplaatsen in de vorm van PGB en ZIN.