Dagbesteding Bij Aafke

“Bij Aafke” biedt dagbestedingsplaatsen voor mensen met een beperking.

Het hebben van werk of zinvolle dagbesteding is een zeer belangrijk element in iemands leven. Ook in dat van burgers met een (verstandelijke) beperking. Het hebben van werk of dagbesteding zorgt voor verrijking. Het zorgt niet alleen voor een dagritme, maar geeft betekenis aan het dagelijkse leven. Het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, iets toe te kunnen voegen aan de maatschappij, plezier beleven, uitgedaagd worden en in verbinding staan met
anderen. 

Het streven

Het team van “Bij Aafke” wil er graag voor zorgen dat mensen met een beperking ook goed mee kunnen komen in de maatschappij.
Deze mensen verdienen een mooie
(werk) plek met de juiste mensen en begeleiding om hun heen. Door mensen met een lichte beperking in aanraking te laten komen met mooie natuurlijke producten zoals bloemen, bloeien zij letterlijk op.

Vrijwilligers

Heeft u belangstelling voor
vrijwilligerswerk “Bij Aafke”?
Als u een paar uur per week of een vaste dag beschikbaar hebt, bent u van harte welkom om bij ons vrijwilligerswerk te komen doen We nodigen u graag uit voor een gesprek om samen met u te kijken naar uw wensen en mogelijkheden om een “dagbesteder” te ondersteunen “Bij Aafke”!

Interesse?

Dan kunt u eventueel contact opnemen via onze contact pagina.  
.