Ja ik wil!

Voor een bruiloft moet alles tot in de puntjes geregeld zijn, dus ook je bruidsbloemen. "Bij Aafke" is daarom het perfecte adres om de bloemen voor je bruiloft te laten verzorgen. We bekijken eerst samen welke bloemen en kleuren het beste bij jullie passen. Daarna pas komt de vorm en stijl van het boeket aan de orde. Uiteindelijk zullen al deze onderdelen elkaar versterken en samenkomen in een prachtig bruidsboeket. Dat geldt natuurlijk ook voor de pols- en haar-corsages en de boeketjes voor de bruidsmeisjes. Door kleuren, bloemen en stijl te herhalen, verbinden wij deze verschillende onderdelen op subtiele wijze en verwijzen zij met elkaar naar het bruidsboeket van de bruid.

Ook jullie trouw locatie kunnen de bloemstylisten van Bij Aafke volledig aankleden. Dat kan in de vorm van een paar opvallende bloemstukken, of wat fleurige vaasjes op tafel. Uiteraard passend bij de sfeer van de locatie – zowel binnen als buiten. Zo genieten jullie en je gasten nog meer van de mooiste dag van je leven.

Maak een afspraak met een van onze bruidsspecialisten om jullie persoonlijke stijl en bijpassende bloemen te bespreken. Vaak weten wij al snel wat er bij jullie past.

 

Bruidsbloemen

Waar moeten we aan denken qua kosten?

Wij snappen dat je je dat afvraagt, je gaat ten slotte niet elke dag trouwen 😉

Door middel van onze Bruidsindicatielijst op te vragen krijgen jullie hier duidelijkheid in en kun je samen al bepalen wat willen we ongeveer wel en wat niet. Als jullie daar samen uit zijn is de vervolgstap om een afspraak te maken met een van onze bruidsspecialisten. Tijdens de afspraak  komt alles van het lijstje aan bod en denken we met jullie met tot in de kleinste details.

Op onze instagram en facebook vindt je veel van ons bloemwerk waarvan hopelijk onze stijl jullie al aanspreekt.

 

 

 

 

JA IK WIL! MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER BRUIDSBLOEMWERK.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.